Black Wall GallerY

Lisätietoa galleriasta

Black Wall Gallery on Vaasan Taiteilijaseuran ylläpitämä voittoa tavoittelematon taidegalleria. Galleria esittelee nykytaidetta neljän viikon välein vaihtuvissa yksityis- ja ryhmänäyttelyissä sekä kotimaisilta että ulkomaisilta nykytaiteilijoilta.

Näyttelyhaku on jatkuva. Vapaat haettavissa olevat näyttelyajat näkyvät näyttelykalenterissa. Vapaamuotoisen hakemuksen voi lähettää osoitteeseen puheenjohtaja@vaasantaiteilijaseura.fi.

Gallerian pinta-ala on 70 m2, yksi seinistä on ikkunoita, jotka ovat pimennettävissä siten, että koko tilan saa valottomaksi. Gallerian seinät ja katto ovat mustat. Huonekorkeus on 3,4 m.

Vuokra on 950 € (sis. ALV), sisältäen valvonnan ja kutsukorttien postittamisen sähköisessä muodossa. Gallerian henkilökunta auttaa ripustuksessa tarvittaessa. Myydyistä teoksista galleria perii 10% provision.

Pohjapiirros