Black Wall Galleria

7.1 - 30.1.2022

Sirpa Seppelin, Mirjam Silvén, Petri Judin - Ikimetsän kierteet

Petri Judin 0400 866 240

Sirpa Seppelin 040 547 5196

Mirjam Silvén 050 378 1854

Ihmisen ja luonnon kohtaaminen synnyttää rajapinnan ja inspiroivan vuorovaikutuksen jota työryhmä kartoittaa musiikin, runojen ja maalauksien muodossa. Tuloksena syntyy uutta taidetta, joka kuvaa luonnon kasvua ja kehitystä – johon olemme itsekin osallisia. On aikaansaatu teoksia, jotka edustavat omalla taiteen alallaan nykyaikaista näkökulmaa ikiaikaiseen olevaan. Organismien yhteen punoutuminen, fraktaalit ja fragmentit synnyttävät kasvun ja sen kierteet, jotka kohtaavat taiteenlajien vuorovaikutuksessa. Yhtenä innoittajana työskentelyssä on Vöyrin Västerössä sijaitseva Söderskatanin ikimetsä.


Petri Judin on toiminut mm. kamari-, orkesteri- ja teatterimusiikin parissa niin muusikkona, kapellimestarina kuin säveltäjänäkin. Monitaiteellisissa projekteissa hän on hyödyntänyt mm. äänimaisemia ja musiikillisia kollaaseja. Sirpa Seppelin on sekä kuvataiteilija ja musiikkipedagogi että pianisti. Mirjam Silvén on vaasalainen runoilija, erityisopettaja ja mm. kolumnisti, luontoyhteysohjaaja, Merenkurkun maailmanperintöopas, pyhiinvaellusohjaaja ja retriittiohjaaja.


Työryhmä on tehnyt yhteistyötä mm. Taiteiden yössä (Sudenmorsiamet & Weljet), Runonkulkijoiden ja Vaasan Kamarimuusikoiden projekteissa. Näistä mainittakoon mm. Suomi100- juhlavuoden esitys ”Nainen Suomessa” 2017 Black Wall Galleryssä sekä Judinin ja Silvénin laajamuotoinen kuoro-ja orkesteriteos ”Maan kämmenellä, meren sydämellä” v. 2015 Vaasan Kuorofestivaaleilla. Edellisessä samassa galleriassa olleessa Seppelinin ja Silvénin Kiven laulu -näyttelyssä kävijöitä oli yli 400.