Vaasan Taidelainaamo – Vasa Artotek

Ti–Pe / Ti–Fre  12-17
La–Su / Lö–Sö  12-15

Mikä on Taidelainaamo?

Taidelainaamo välittää Vaasan Taiteilijaseuraan kuuluvien taiteilijoiden teoksia. Yli 100 teoksen valikoimassa on maalauksia, grafiikkaa, piirroksia, veistoksia ja valokuvia noin kahdeltakymmeneltä ammattitaiteilijalta. Lainattavista teoksista maksetaan 20 – 60€ suuruista kuukausimaksua, joka määräytyy teosten hinnan mukaan. Teoksen voi lunastaa omakseen maksamalla kuukausimaksua tai kertaostona. Lainaamotoimintaa ylläpitää Vaasan Taiteilijaseura.

Vad är ett Artotek?

Artoteket förmedlar konstverk av medlemmar i Vasa Konstnärsgille. I en samling bestående av närmare 100 verk finns målningar, grafik, teckningar, skulpturer och fotografier av yrkeskonstnärer. För lånade verk betalas 20 – 60€ i en månadsavgift som baseras på verkets pris. Verket kan inlösas till eget genom månadsbetalningar eller genom engångsbetalning. Låneverksamheten uppehålls av Vasa Konstnärsgille.