MINIKONST

minikonst_jule

Vaasan taiteilijaseura ry järjestää MINIKONST nimisen näyttelyn.

Näyttelyyn tarjottavien teosten koko on max 20x20x20cm.

Kyseessä on jurytetty, avoimeen tarjontaan perustuva näyttely, johon osallistuminen ei edellytä hakijoilta taiteilijajärjestöjen jäsenyyttä.

Näyttely on esillä Vaasan Taiteilijaseuran ylläpitämässä Black Wall Galleryssä 12.3.2016-3.4.2016. Näyttelyn hakuaika on voimassa 22.1.-21.2 2016

Näyttelyn jurytetään.
Teokset voivat olla kuvataidetta, veistoksia, installaatioita, ym.

Ilmoittautumislomake ja lisätietoja:

Minikonst_ ilmoitus

Vasa Konstnärsgille rf ordnar en utställning som heter MINIKONST. Verken som bjuds till utställningen skall vara max 20x20x20cm till storleken.

Utställningen visas på Black Wall Gallery under tiden 12.3.2016-3.4.2016. Utställningen är öppen, och du behöver inte höra till konstförbund för att kunna delta.

Du kan ansöka till utställningen under tiden 22.1.-21.2 2016 Juryn väljer vilka verk som ställs ut.

Konstverken kan vara bildkonst, skulpturer, installationer, etc. Anmälningsblankett och mera information: