Black Wall Gallery

Avoinna / Öppet
ke–pe / ons–fre 13–18
la–su / lö–sö 12–15

f5074b_939d4713b66d4a9095b3160ca378d24b.jpg_srz_140_155_75_22_0.50_1.20_0.00_jpg_srz

Black Wall Gallery on Vaasan Taiteilijaseuran ylläpitämä voittoa tavoittelematon taidegalleria, joka sijaitsee Vaasan keskustan tuntumassa idyllisellä vanhan Kasarmin alueella. Galleria esittelee nykytaidetta neljän viikon välein vaihtuvissa yksityis- ja ryhmänäyttelyissä sekä kotimaisilta että ulkomaisilta nykytaiteilijoilta.

Gallerian pinta-ala on 70 m2, yksi seinistä on ikkunoita, jotka ovat pimennettävissä siten, että koko tilan saa valottomaksi. Gallerian seinät ja katto ovat mustat.

Vuokra on 954,80 € (sis. ALV), sisältäen valvonnan ja kutsukorttien postittamisen sähköisessä muodossa. Gallerian henkilökunta auttaa ripustuksessa tarvittaessa. Myydyistä teoksista galleria perii 10% provision.

Black Wall Galleriaan on vapaa pääsy ja sen yhteydessä sijaitsee myös Vaasan taiteilijaseuran Taidelainaamo.

Black Wall Galleryn näyttelyhaku vuodelle 2018

Vapaamuotoiset hakemukset toimitetaan osoitteella
Black Wall Gallery, Korsholmanpuistikko 6-8 (Kasarmi 13), 65100 Vaasa
tai sähköisesti blackwallgallery@vaasantaiteilijaseura.fi

Kaikki sähköiset hakemukset .DOC muodossa erillisillä .JPG kuvaliitteillä tai .PDF sisältäen tekstit ja kuvat.

Lataa pohjapiirros

Lisätietoja saa Puh./Tel  040 6793771  tai
blackwallgallery@gmail.com

– – –

Black Wall Gallery är ett icke-kommersiellt galleri som uppehålls av Vasa Konstnärsgille. Galleriet är beläget i närheten av centrum, på gamla kasernområdet i Vasa. Galleriet visar nutidskonst i privat- och grupputställningar som byts med fyra veckors mellanrum, med både inhemska och utländska konstnärer.

Galleriets yta är 70 kvm, med en fönstervägg som kan täckas så att hela utrymmet mörkläggs. Galleriets tak och väggar är svarta.

Hyran är 954,80 € (inkl. moms), vilket innehåller övervakning och elektroniskt utskick av inbjudningar. Galleripersonalen hjälper till med hängningen vid behov. 10% provision uppbärs på sålda verk.

Black Wall Gallery har gratis inträde och ligger intill Vasa Artotek.

Ansökningstider för utställningar 2018:

Fritt formulerade ansökningar skickas till:

Black Wall Gallery, Korsholmsesplanaden 6-8 (Kasern 13), 65100 Vasa

eller elektroniskt till: blackwallgallery@vaasantaiteilijaseura.fi

Alla elektroniska ansökningar i .DOC format med .JPG fotobilagor eller .PDF med bilder inkluderade.

Ladda bottenplan här (.jpg, ej i skala, måttenhet mm)

– – –

Black Wall Gallery is a non-profit gallery upheld by Vaasa Artists’ Guild. It is located near the centre of Vaasa, in the idyllic old military barracks area. Contemporary art by domestic and foreign artists is shown in the gallery, with an exhibition cycle of four weeks.

The gallery space is 70 sq.m. One of the walls consists mainly of windows with black curtains, and the room can be completely darkened. The gallery walls and ceiling are painted black, with a grey floor.

The rent for four weeks is 954,80 € (VAT included), which includes supervision and electronic sendout of invitations. The gallery staff will help with setting up the exhibition, if needed. A 10% provision is withheld on sold artworks.

Applications for exhibitions 2018:

Free-form applications should be addressed to: Black Wall Gallery, Korsholmanpuistikko 6-8 (Kasarmi 13), 65100 Vaasa, Finland.

or in electronic form to blackwallgallery@vaasantaiteilijaseura.fi

All electronic applications in .DOC format with .JPG photo attachments or .PDF with photos included.

Download a floor plan in .jpg format

Phone no. 040-6793771